Nyheder

Hvordan man helbreder allergisk rhinitis i foråret?
Slip tid: 2021-06-28 17:40:54  Hits: 11

allergisk rhinitis (AR) er en kronisk inflammatorisk sygdom afnasal slimhinde, som er medieret af IgE efter allergiske individer kontakt med allergener. Det er primært præget af histaminfrigivelse og en række immunokompetente celler og cytokiner. Det er kendetegnet vednasal kløe,nysen, hypersekretion og hævelse afnasal slimhinde. Selvom allergisk rhinitis ikke er en alvorlig sygdom, kan det påvirke patienternes daglige liv, studere og arbejde og forårsage en tung økonomisk byrde. Det kan fremkalde bronchial astma, bihulebetændelse,nasalpolypper, otitismedier eller forekommer samtidigt med allergisk conjunctivitis.


-nallergisk rhinitis er en multifaktorisk sygdom forårsaget af samspillet mellem gen og miljø. Genetiske undersøgelser viser, at allergisk rhinitis er en kompleks polygenisk genetisk sygdom, og miljøfaktorer henviser hovedsagelig til forskellige allergener, der findes i menneskeligt levende miljø.

20191214152287968796.png



ngenetiske faktorer
talsgisk sygdom er en kronisk udviklingsproces , som er relateret til arvelighed. Fra et klinisk synspunkt har patienter med allergisk rhinitis ofte åbenbar familiehistorie. Derudover er dette genetiske fænomen mere indlysende i enkelt befrugtede tvillinger end i dobbelt befrugtede tvillinger, og børn med visse gener kan være særligt følsomme.
environmental faktor
air forurening, udendørs forurening kommer hovedsagelig fra motorkøretøjer og luftforureningskomponenter, som f.eks. ozon,nitrogenoxider og SO2. Indendørs forurening omfatter hovedsagelig formaldehyd, toluen osv.
Forøgelsen af ​​infektiøse faktorer,nemlig allergiske sygdomme, er resultatet af faldet i smitsomme sygdomme. Det teoretiske grundlag er, at T-infektionen aktiveres ved infektion af bakterier eller bakterierne, som kan stimulere reaktionen af ​​type 1-celler, hvilket således frembringer en reaktion for at inhibere TH2 og reducere forekomsten af ​​allergiske sygdomme og astma. Derudover er det blevet rapporteret, at virusinfektion kan producere en lignende virkning.-epidemiologi

allergisk rhinitis er en almindelig kronisk betændelse i øvre luftveje, og dens udbredelse er høj i verden. De fleste tilfælde var børn og unge voksne, og der var ingen signifikant forskel mellem mand og kvinde. Ifølge de data, der er frigivet af WHO i de senere år, er der omkring 500 millioner mennesker, der lider af denne sygdom i verden, blandt hvilke prævalensen i Vesteuropa, Nordeuropa, Nordamerika og andre udviklede regioner er den højeste, generelt mellem 12 år % og 30%. I det 19. århundrede og begyndelsen af ​​det 20. århundrede var der rapporter om regional prævalens i Kina, der spænder fra 0,5% til 1,5%. Mange offentliggjorte multicenter epidemiologiske rapporter viser, at risikoen for astma hos patienter med allergisk rhinitis er 3

5 gange højere end den hos patienter uden rhinitis historie.



typiske symptomer
Pr. Allergisk rhinitis TO-begyndelsen er lang tid , og det varer mere end 9 måneder. De vedvarende allergener i rummet kan fremkalde allergiske reaktioner. Sværhedsgraden af ​​symptomer er anderledes om et år. SNEEZING er en reflekshandling, der viser paroxysmale angreb, der spænder fra flere til snesevis ad gangen, for det meste om morgenen omnatten eller efter kontakt med allergener. Nasal udledning er en stor mængde klart vand somnasal udledning, hvilket er en karakteristisk manifestation af hypersekretion.
Seasonal allergisk rhinitis

sygdommen begynder hver pollen sæson, og sygdomssæsonen er stort set den samme hvert år. Nasal kløe er en særlig fornemmelse, der forekommer lokalt efter stimulering af sensoriskenerveender inasal mucosa. Sæsonhydrende rhinitis kan ledsages af øjens kløe, øre kløe, hals kløe osv. Graden af ​​nasal obstruktion varierer, intermitterende eller vedvarende, ensidig, bilateral eller bilateral skiftevis. Nasal udledning er en stor mængde klart vand somnasal udledning, hvilket er en karakteristisk manifestation af hypersekretion.



Forebyggelse af allergisk rhinitis bør overvejes fra to aspekter: kroppens forfatning og miljøfaktorer

first, deres egen Forfatning, deres egen forfatning For det første for at undgå åbenbare ændringer i immunforeningen, såsom en dårlig forkølelse, infektionssygdomme, overarbejde eller underernæring vil forekomme ændringer i immunsystemet, i dette tilfælde vil der være immunforstyrrelser, risikoen for allergisk rhinitis vil stigning.微信图片_20210110223042.jpgSecond, miljøfaktorer. Når du er i et begrænset rum fuld af allergener i lang tid, er der mere støv, mider og catkins end hjemme, risikoen for allergiske sygdomme vil blive øget; Nogle patienter holder kæledyr i lang tid, og der er flere dyrefurer i luften, hvilket kan føre til allergiske sygdomme; Nogle patienter er allergiske over for græs eller pollen, og kan også føre til allergisk rhinitis.


&#Therfore, for at forhindre allergisk rhinitis, skal vi starte fra disse to aspekter gennem regulering af det autoimmune system og opmærksom på opmærksomheden Til miljømæssige faktorer for at forhindre allergisk rhinitis \\ ingen er at bære en maske,når du går ud. Det er bedre at bære en maske, der kan forhindre PM2.5. Den intelligente elektriske mask, der produceres af AIYILI-teknologi, bruger fire lag af aktiveret kulstoffiltrering og KN95 Grade Standard, så den elektriske luftforsyning vil ikke være indelukket. Silikone Komfortabel Fit Face, 360 graders All-round beskyttelse;
SECondly, dækkerne og pladerne skal rengøres og ventileres i lang tid. Brug venligst luftrenseren indendørs. Den intelligente askebægerrenser produceret af AIYI-teknologi, den bærbare opladningstilstand og den bærbare lille luftrenser kan rense den anden-Hand røg, støv og PM2.5,
Third, patienter med svær pollen bør forsøge ikke at gå ud i foråret og efteråret . Venligst brug smarte elektriske masker med bedre beskyttelse,når du går ud.


Tidligere: Sådan sikrer du indendørs luftk...

Næste: Jeg er bange for, at du ikke kend...