Nyheder

Jeg er bange for, at du ikke kender faren for at bære en maske hele året rundt, ellers vil du ikke bære det,når du bliver dræbt.
Slip tid: 2021-06-28 17:25:35  Hits: 9

1.jpeg

mask er en slags hygiejneapparat, som bæres ved munden ognæsen for at filtrere luften, der kommer ind i menneskelige lunger og kan bruges til at blokere bakterier, vira, skadelige støvpartikler og andre skadelige stoffer til en vist omfang. På den anden side kan brug af en maske forhindre, at dine udåndede bakterier forurener miljøet. Ifølge maskens funktion er der sandsynligvis flere situationer, hvor det ernødvendigt at bære en maske. 1. Forhindre infektionen eller infektionen af ​​sygdomme som forkølelse, pollen sygdomme og tuberkulose. 2. Forhindre støv og skadelige stoffer i luften fra indånding i lungerne. 3. Personale, der beskæftiger sig med fødevarer og medicinsk behandling, skal forhindre indånding og udånding af skadelige stoffer. Det er ikke svært at finde folk iført masker hele året rundt, især unge. Moderne kvinder bærer masker hele året rundt for at elske skønhed, især om sommeren for at forhindre solskoldning. Der er også en slags mennesker, der er meget bange for sygdomme og vælger at bære masker hele året rundt for at forhindre smitsomme sygdomme. Nogle mennesker elsker renlighed og bekymrer sig om luftforurening, men slid masker hele året rundt. Af en hvilken som helst grund er iført masker hele året rundt meget usundt.

2.jpeg

m maven kan ikke kun blokere bakterierne, støv og skadelige stoffer i ydersiden, men også absorbere og samle bakterierne og stjålet Varer udåndet fra en

39; s eget åndedrætsorganer. Hvis du har en maske hele dagen lang, er det sandsynligt, at masken er forurenet med et stort antal bakterier og skadelige stoffer, der kommer fra luften og en

3.jpeg39; s eget respiratoriske træk.

m masken er lavet af multi&layer gasbind eller andre kemiske syntetiske materialer. Det kræver meget pres for at filtrere luft, og iført masken i lang tid vil forårsage problemer med at trække vejret og endda hypoxi. Alvorlig vil påvirke dennormale funktion af hjerte, lunge og hjerne. Iført en maske i lang tid har stor indflydelse på åndedrætsværn og gasudveksling, hvilket får folk til at føle brystets tæthed og ubehag.#&#

fordi iført masker i lang tid, chancerne for kontakt mellem luftveje og Forskellige bakterier udenfor er reduceret, og kroppens immunitet svækkes tværtimod, det er let at inficere forskellige respiratoriske sygdomme. Bakterier eller støv på masken vil også irritere ansigtets hud, og gentaget gnidning af masken på ansigtet vil let føre til hudsygdomme.

-

nin ordre for at forhindre farerne ved at bære masker til En lang tid anbefales det, at du ikke bærer dem i lang tid. Hvis du har brug for at bære en maske, skal du også være opmærksom på følgende punkter: Rengør dit ansigt, før du bærer en maske. Brug ikke masker på begge sider igen, og udskift snavsede masker i tide. Brug ikke en maske i mere end 6 timer ad gangen, og tag masken ud for at trække vejret ind i luften.

4.jpegvrigt tyder på, at du har brug for smarte elektriske masker til at hjælpe dig med at løse problemet med luftforurening !

our Electric Mask har bygget

in Micro

motor supercharget vindhjul, som er 6 gange luftvolumen, så du kan trække vejret frit, ligesom iført en lille fan, hvilket gør dig til at føle dig køligere og mere behagelig!

6.jpg


--

7.jpg

-The filterelementet vedtager sammensatte fire

layer filter skærm, som omhyggeligt blokerer forureningskilden for dig. PM2.5 kan filtrere 98,4%, hvilket virkelig eskorterer din ømhed!

8.jpg

\\n \\n

Tidligere: Hvordan man helbreder allergisk r...

Næste: Hvem giver 10 grundlæggende fors...